joi, aprilie 12, 2007

cine sunt ei?

Astazi am trait o alta experienta, cu fiecare dintre ele ma simt mai aproape de Idiotul lui Dostoevski. Acest baiat rus care devine actual oricand ii citesti cartile, come on, oamenii nu se schimba , devin ei insisi.

M-am intalnit cu Delia Matache o fata pe care incepand cu seara trecuta o admir pentru ca si-a depasit conditia, nu ii mai este rusine cu familia ei. Majoritatea artistilor din Romania provin din familii simple si le este rusine cu ceea ce au fost sau sunt parintii lor. eu sunt mandru ca mama mea este pensionara si munceste inca in Italia, pentru ca aici se simtea inutila. Aregrija de niste batrani, castiga bani si ii este dor de mine si de sora mea.

Lui Mihai Traistariu ii era rusine cu familia lui si nu am inteles niciodata de ce? Este o familie simpla dar care nu se potrivea cu imaginea de participant la Eurovision. Mama lui a murit intre timp, oare nu ii pare rau ca nu a putut sa apara intr-o revista cu mama lui si sa spuna mandru: "femeia asta cu batic este mama mea si datorita ei sunt ceea ce sunt"

Mariah Carey si Jennifer Lopez nu s-au simtit niciodata frustrate ca parintii lor spalau vase sau pe jos. Daca ei nu spalau pe jos ele nu ar fi fost nimic astazi.

La noi toti au parinti profesori, doctori, stau in strainatate...cunosc un singur caz al Elenei Gheorghe care a fost mandra ca tatal ei este preot.

Cu totii provenim de undeva si sunt mandru sa spun ca mama mea cea care m0a crescut dupa divortul de tatal meu, era o simpla angajata la Primarie. Ca sora mea a lucrat la CEC la logistica si ca nu conteaza de unde vii important este unde si cum ajungi...atentie nu calcati pe cadavre si nu rupeti florile