marți, iulie 16, 2013

Protest

Sunt in Vacanta iar pe Facebook , iubitorii de animale s-au mobilizat si au chemat cetățenii la protest. Am fost vreo 20, da' buni. Dar pentru mine, iar o lecție ; noi oamenii nu ne intelegem si avem pretentia ca putem sa intelegem niste animale; fals

Dornic de afirmare a apărut in mijlocul protestului si de purtatul Remus Cernea, iar dupa el, Noua Dreapta care venise sa-l intrebe cum e treaba cu familia, niste bătrâni enoriasi intr-o parohie care nu erau lamuriti cum vrea domnu' sa-I taie din bani Domnului, dar ne aflam pentru niste câini maltatati aici, deputatu' vorbea despre gazele de șist...Alo si câinii , dar câinii , ne aude cineva?

Si am rămas cu toții ca Remus Cernea la poarta cea noua a Biobazei. La un moment dat cei din conducere au dorit sa ma lase in interiorul bazei împreuna cu doua echipe TV , echipele plecasera...dar daca tot sunt in vacanta o sa merg intr-o zi fără protest, pentru ca ce mi-au povestit activistii suna abominabil.

Constat cu amaraciune ca unde apare Remus Cernea, lucrurile o iau razna. L-am apreciat pentru curaj si activismul pentru mediu, dar daca ar știi sa si verbalizeze aceste cauze poate l-ar înțelege si oamenii, aia care l-au trimis sa lucre la Parlament si care il si plătesc. 

L-am întrebat pe deputatul care culmea, ma reprezintă , sunt încă platitor de impozite si am si cartea de identitate pe adresa. mea din Constanța , câte interpelari are pe tema animalelor la locul lui de munca, adică in Parlament... 0


Pai de ce mergi la serviciu domnule deputat, iar daca tot comportamentul de activist a rămas viu, folosește-l in interpelari, către instituțiile statului. In replica deputatul mi-a spus ca a depus un proiect de lege prin care se infiinteaza o Agenție Guvernamentala pentru câinii fără stapan. 
E tare ușor sa stai cu tableta si sa pui in pagina o noua Agenție dar care o sa gazduisca niste unii, pe care tot noi o sa-i plătim cum plătim si DSV si Poliția Animalelor, degeaba. Dar probabil premierul in funcție o sa fie tare mândru ca in timpul mandatului lui s-a înființat si agenția pentru câinii comunitari. Dar o agenție ( si nu ma refer la comunitatea de informații ) pentru cei care scuipa pe strada cand se infiinteaza?!? Sau poate premierul o sa-l desemneze in fruntea Agenției pe care si-o dorește Remus Cernea pe dl Sova, sa demonstreze ca in România nu a existat Holocaust decat pentru câinii comunitari, ca pana la urma sa vedem si noi Un Mare Proiect.

Spre finalul protestului, Remus Cernea a spus ca nu știe cine sunt eu ca mai apoi sa-mi reproseze ca am scris un articol oribil despre el ( parca nu stia cine sunt) si ca sunt de fapt prieten cu "unu care vrea sa-i rupă picioarele" . 

Domnule Cernea, in viata mea pot sa fiu prieten cu cine vreau, dar nu pe mine m-a purtat primarul Constantei ca pe "sfintele moaste" sa ma voteze lumea, cred ca pe dvs( am cautat in presa si am vazut ca a garantat pt calitatile dvs politice si morale) iar in viitor o sa caut la primarul Mazare, dialog si înțelegere pentru cauza animalelor fără stapan, poate ma si imprietenesc, ca asa fac oamenii...