sâmbătă, iulie 14, 2007

cantece care ne umplu si mistuiesc zilele

Nu vreau sa fiu Mr Originality, nu vreau si gata. Vreau sa fiu Mr Holograf.

De cateva zile ascult pana la epuizare o melodie. Are cele mai frumoase versuri. Sunt simple dar holografii au scris-o cu sufletul. Sunt buni baietzii astia si imi place ca in afara faptului ca sunt buni , sunt consecventi.

Acum dupa atata ascultat imi pun intrebari si surad dulce amar...dar mai mult dulce.

Traim prea mult in prezent si uitam ca am fost si fericiti si este nedrept fata de cei care ne-au daruit clipe de fericire , de bucurie, ne cramponam de prezent , viitorul parca nu ne apartine iar fericirea traita parca nu a fost a noastra.

Mi-am amintit, ascultand pana la refuz , ca am fost fericit si ca nu tine numai de mine, dar pot sa sper, la iubire, la un pic de fericire si imi dau seama ca... Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc...

Auditie placuta, multumesc Holograf!

Ziua lu' Franta

Bon Fete....e "catorz julie' " adicalea tot francezul isi aminteste cum a cazut ea Bastilia si a fost inlocuit versailles cu palatul elysee...cum cadeau capete in cosuri din elan revolutionar.

Oricum imi place Franta, are de toate, imi plac francezii ca citesc in metrou si ii urasc pentru ca vorbesc mult , nu spun nimic, dar le place sa se auda.

De la Voltaire incoace parca au baut toti din licoarea discursului, indiferent de pregatire de nivel social, toti vorbesc, sunt discursionisti, de zici ca au baut apa dupa Candide.

Imi plac francezii dar mai ales parizienii ca miros frumos, mai ales in august cand temperatura la Paris e sora geamana cu temperatura din Bucuresti.

Nu imi plac francezii ca se cred buricul pamantului si din comportamentul lor reiese ca ei au inventat si roata si apa calda .

Cu toate astea iubesc Parisul, cu vitrinele lui , cu Louis Vuitton cu tot, cu Carrefour si miros de Edith Piaf in prag de Bois de Boulogne. Ador limba francez mi se pare extrem de sexy si seducatoare dar cred ca cea mai mare inventzie a lor dincolo de Rodin, Centrul Pompidou, Sacre Coeur si Montmarte este .....sarutul