luni, mai 05, 2008

Coada

Daca alte bloguri dadeau fericite din coada l vestea k cineva pleca dintr-o pozitie, blogul meu da fericit din coada k nu e tocmai asa. Mai da fericit din coada cand constata k oamenii cu adevarat valorosi din toate punctele de vedere sunt si stiu sa fie pro-fi(deli),asta e caracter!Mircea

Singur si fericit

Atunci cand mi-au urat toti Paste Fericit am ras in sinea mea crezand k va fi la fel k in toti anii,obisnuit sau mai rau singur cu cainele.

Anul asta niste oameni pe care eu ii consider prietenii mei mi-au daruit cea mai fericita saptamana din ultimii ani.

Trebuie sa le multumesc lui Adi si Sebi pe care nu ii cunosteam si care probabil nici nu isi imagineaza cata bucurie si multumire mi-au adus cu un zambet si un salut dimineata.

As vrea sa ii bucur si eu pe ei macar pe jumatate din cat au facut ei pentru mine. Ii multumesc si lui Iulian omul in care am crezut ca imi va schimba viata si de care am crezut ca vreau sa imbatranesc frumos alaturi. Oricum nu e ca ceilalti,a facut gesturile pe care le asteptam si ii multumesc. Nu ii fac reprosuri pt k dk urasc ceva pe lumea asta reprosurile si minciuna sunt in top. Ii multumesc pentru caldura si pentru k pentru o saptamana din viata mea m-a facut cel mai fericit om din lume.


Mircea