miercuri, iunie 18, 2008

creativitate

Ce cuvant? Cum e sa fii creativ ?! Sa lasi o parte din tine pe un ecran de nu stiu catzi inch si apoi sa vina vreun gigi, prost si sa scrie pe un alt blog , ca homosexualii nu trebuie sa aiba blog. Am avut curiozitatea sa m uit pe blogul domnului numit pe mai departe in acest post, prost.

Domnul prost, cu fatza de porc mutant, are blog!

La naiba, acum toti mutantzii au blog? De fapt este un fel de agentzie de stiri pe genunchi, pentru ca domnul prost nu scrie, copiaza stiri de pe de pe la diversi si scrie un comentariu gen Rodica de la magazin...ai auzit fata...si apoi dintr-o miscare de deget, face "paste" si gata....e blogger.

Cred ca avea dreptate domnul Becali cand le spunea astora "globuri", in fine gloabe. Ideea e ca nu s-au nascut cai de curse, s-au nascut direct gloabe obosite si scopul lor in viata e sa se odihneasca.

De ce se cred unii mari scriitori, cand ei nu fac nici macar serviciul vechi de secole de cronicar, gen Costin , Ureche...

Oricum bine ca e loc pe servere si pe pamant pentru toata lumea, ca altfel nu am stii ca exista prosti, cel putzin asa ne lovim de ei.