joi, iunie 14, 2007

estetic

In ultimul timp am un obicei tampit, ma uit la tv fara sonor. din obiceiul meu tampit insa am realizat cum unii oameni sunt ridicoli fara sa-i auzi.

Asadar, imi iau laptopul cu mine si scriu exact ce vad intr-un bar, unde pe plasma apar videoclipuri iar in difuzoare zbiara o cu totul si cu totul alta piesa.

Din epopeea in desfasurare, blonde cantaretze....ovad deodata pe Cristina Rus. Cel mai recent videoclip, filmat in multe locatzii, bani bagatzi acolo, ii urmaresc mimica; vrea sa para Printzesa Diana, eleganta desi corpul e lasciv...mimica...ok, ochii...de la mama ei, o splendoare, iar in jur...Ariel, Tide, hartie higienica, fata asta chiar a facut un videoclip intr-un supermaket, atunci ce cauta in rochie de seara rosie printer tuburi de Lenor si Colgate? Oare cati bani i-a dat Carrefour, sau ma rog, nu stim ce prietenii are solista cu mai marii hypermaketului, sa ajunga frumusetze de blonda in rochie rosie sa se ixbeasca de niste borcane de muraturi si avand un text languroso-lascivo-iubaretz....?

Am crezut ca nu vad bine, vedeam, era chiar ea, rastignita pe o banca, iar deasupra capului undeva atarnat de tava, un steguletz ma anuntza ca e PROMOTZIE la zahar...sau...miere sau blonde?

Dupa acest videoclip deosebit apare un altul, nu mai era in super market insa capul blondei dadea sa rupa plasma in doua; Andreea Banica se producea intr-un videoclip, in in care capul ei si niste raze verzi in spate, fac toata atmosfera. Buuuun....daca asa a vrut clienta, productia s-a conformat...insa ce nu au vazut domnii care au filmat, este faptul ca meshele domnisoarei blonde se vad si din avion si se duce dracului toata imaginea de ei cu par blond cu tot din cauza unui hair stylist incompetent care le-a lipit mai bine spus s-a facut ca le lipeste cu scuipat. Cine nu ma crede sa mearga in magazinele de muzica si sa se uite atent la poza de pe album, se vede mesha din luna...

Am renuntzat sa ma mai uit probabil urma o a treia blonda pentru care nu mai aveam nervi...bine ca nu se difuzeaza clipuri si cu Nikita sau Bianca Rus...ca atunci trebuia canalul sa-si schimbe numele din MTV in Horror TV....*HoreTV

dixit, pixit,plictixit