luni, august 17, 2009

Mondena de asta seara...


"WC aurit pentru funduletul lui moni " asa scrie pe prima pagina a libertatii de maine . Din ziar aflam ca prima doamna de la izvorani va sta intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Europa cu ocazia unei prezentari de moda .


Camerele au pe paturi cuverturi din matase cu fir de aur iar deasemenea toate obiectele din baie sunt suflate cu aur , inclusiv "tronul" . La naiba! Moni , sigur se va simti ca o regina. Doamna Columbeanu recunoaste ca nu a dormit niciodata in cuverturi atat de opulente , dar nu zice nimic de tron.


Si cum fata sa remarci doar cuverturile si sa nu comentezi nimic despre locul acela plin de mister in care noaptea te lovesc cele mai revolutionare ideei, care te scapa de greutatiile vietii atunci cand simti ca esti prea plin de rautatiile celor din jurul tau.


Pun pariu ca Einstein a descoperit teoria relativitatii exact in acel loc plin de magie...balbadac, ca totul e relativ, adicalea, acum sushi, putin mai incolo balbadac, acum friptura in sange, dupa care balbadac, totul e relativ, numa funduletzul e mijloc fix, ca sa zic asa.


Stau si ma gandesc ce descoperi ar fi facut daca ar fi avut si el parte de un tron de aur... cu siguranta lumea pe care o stim acum nu ar mai fi la fel.... Ei bine pana atunci o asteptam pe Monicutza noastra sa se intoarca si sa ne dezvaluie ce revelatii a avut ea parte....memoriile se scriu si pe hartie igienica adica?

Barfa de luni

Ana Lesko s-a impacat pe bune cu Codin. Erau ca doua flori sambata in Herastrau la un restaurant unde ii ved mereu. Eu intotdeuna am crezut in relatia dintre Poponet si Ana l esko.

Daca eu merg rar din cauza preturilor prohibitive, ei sunt de fiecare data aici, adica pentru ei este un fel de cantina.

Am auzit ca de la fosta relatie nu s-a ales cu nimic, adica Elan, om calculat ca si poporul din care se trage, nu a fost asa mana larga....vezi cazul Irinel...de unde a ramas cu casa, masina ca de catzel, s-a ingrijit Liviu M.

O apreciez insa pe tanara cantareatza si curtezana ca stie cum si cu ce sa se imbrace...unii chiar daca au bani cu nemiluita nu stiu nici in ruptul capului cum sa puna, chiar daca au ce...

Acum insa ca gustul impacarii sa fie mai dulce, s-a gandit doamna Lesko ca vrea la televizor. Nu au gasit televiziunea care sa poata .... ca vorba aceea, show-ul subtire cu cheltuiala mare se tine.
Adica isi doreste un show cu balet, cu acrobati si in care ea sa faca la fel ca si in relatii si pe scena Playback...


La o alta masa Ileana Lazariuc cu sotul Ion Ion si cativa prieteni. La ei se apropie botezul, unul secret tinut departe de ochii presei, se pare ca se stabileau detaliile. Pana la urma e buna si casnicia asta la ceva, oamenii sunt mai ralaxati, mai cuminti, in loc de scandaluri prin cluburi fac copii, incep sa cred ca mariajul are si o latura terapeutica:)