marți, mai 15, 2007

Divort

Vestea ca Rita Muresan divorteaza o asteptam de anul trecut iar ea era asteptata in mediile mondene. Va povesteam ca Gloria este la operatie in Germania, a reusit iar acum face recuperarea si se chinuie, ce o face sa reziste la suferinta? Concertul RBD si posibilitatea de a se intalni cu ei...Este minunat sa fii RBD si sa stii ca o fetita de cativa anisori, face recuperare medicala pentru ca tu existi:)

Revenim la divort. Revenim pe post cu divortul:) Despre divort va pot spune ca vine dupa 10 ani de casnicie in care fiecare a avut o viata paralela, ea cu copii, el, la Constantza...

Rita insa vrea o viata noua alaturi de Rebecca si Gloria , pleaca la Milano si gata porneste pe un drum nou si cum inceputurile nu sunt usoare...incepe o viata noua cu un divortz care se anuntza dureros si scandalos.

E greu sa duci o viata paralela, asa aveam si eu inainte sa fac anuntul public si obosisem, sa traiesc, de doua ori, aceiasi viatza...sa impart la doi amintiri, sentimente vise...Acum sunt liber si e bine.