vineri, aprilie 12, 2013

Redus Cernea

Vad astazi in presa ca Remus Cernea, deputatul care crede ca woodstock nu s-a terminat, ca o sa propună ca minoritatile sexuale sa beneficieze de acel parteneriat civil, ceea ce este corect, dar la cat de bun comunicator este ...Redus(e) sunt șansele ca aceasta inițiativa sa aibă vreo șansa.

Trebuie sa precizez ca sunt de acord cu Radu Mazare care il considera; tampit iar asta o spune un om care ar trebui sa il aplaude pe deputatul in a cărui circumscriptie ma aflu cu drept de vot.


Deci dupa ce a vrut sa-l excludă financiar pe Dumnezeu de la guvernare, acum vine cu pactul civil, la care domnul Becali si restul sau de sustinatori o sa spună ca e pactul cu Diavolul, iar departe de adevăr nu sunt, dacă ma uit la deputatul din circumscriptia mea, asa...cum arata


O gasca de homosexuali l-au investit pe domnul Cernea sa facă lobby pentru aceasta inițiativa si el cred ca a înțeles ca Lobby e ca Bobby, din Dallas.

Asa ca lasa-ma madam Redus cu initiativele tale care ne îndepărtează de acel pact civil dupa ce tu nu știi ce vrei sa spui înainte de a deschide gura. Ca dacă nu știi, iti spun eu, cand deschizi gura ori scoti ceva ce știi si știi sa o spui, ori bagi ceva, ce știi, dar nu le amesteca


In alta ordine se idei nu sunt de acord cu ruptul picioarelor, dar de coc putea primarul Mazare sa va scuture un pic, nu de alta dar am văzut ca va purtati parul strâns in coc. Am înțeles ca dorința Dvs era ca Biserica sa nu mai primească fonduri guvernamentale si ca noi cei care dorim sa redirectionam 2% către biserica sa o facem. Perfect corect si de acord cand vine vorba de Biserica Ortodoxa Româna care este ultra avută. Dar tu madam esti deputat de Constanţa , orașul din care eu vin iar noi la constanta suntem de mai multe feluri si mai multe religii. Aceste mici comunitati de turci, tatari, evrei au facut întotdeauna Constanţa mai frumoasa iar inițiativa matale ii lasa fără Dumnezeu, Allah...

Ura 'mneatale fata de BOR nu o sa-i facă rău unei biserici cu 90% reprezentare, ci prietenilor mei de la Constanţa, care merg la Moschee, Sinagoga, Biserica Greaca sau Armeneasca, ii lași mata fără Biserica...pe prietenii si frații mei. Dar asta trebuia sa știi tanti, deputat de Constanţa , oricum habar nu ai câte etnii si confesiuni iti alcatuiesc electoratul , adică aia care te-au ales si iti plătesc 9000 RON sa fii in serviciul lor .



In concluzie cred ca venită din partea domniei voastre inițiativa o sa ne indeparteze pe noi, ceilalți homosexuali care nu ne simtim reprezentanți de mata, de pactul civil de care unele cupluri heterosexuale sau homosexuale, chiar au nevoie!



(Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare )