duminică, februarie 21, 2010

La Naiba sa PoveStim...duminica, 21 februarie

Aseara am iesit la club, cluburi, ma rog, la discoteca. Nu prea aveam chef sa intru in atmosfera asa ca am privit si culmea....nu la baietii din club ci la fete. Am observat aseara de exemplu ca fetele sunt ca si instrumentele dintr-o orchestra. Adica aseara am vazut femeia trombon, care sta in drumul taberei , nu merge o zi la sala, dar care se lauda ca este sunata de toti baietii de prin tabloide, mai exista femeia flaut, care spune vorbe frumoase despre toata lumea insa ea, despre ea , nu are ce sa spuna. Mai exista femeia care a fost vioara, viola, violoncel iar acum e contrabas, nu canta ca vocea nu s-a schimbat, exista femeia pian, aia nu iese la club, exista insa multe femei, trompeta, scoate sunete stridente si tipa pe toate cararile cum sufla ea, sau trage aer in pieptul plin de silicon, dupa caz.
Am vazut femeia taragot, pe matasari... Mai sunt femeile sef de partida, astea incearca sa le convinga pe femeile viori sa se faca suflatoare. Sefele astea de partida sunt niste fete, care au fost viori, suflatori si cu varsta au devenit partituri, le-a citit toata lumea, insa au pretentia sa le dai saru' mana, in virtutea anilor lor de aur.
Exista insa si femei harpa, se plimba prin club pana isi dau kilometrajul peste cap si pleaca acasa exact cum au venit, singure si nefericite.Si mai exista o gramada de femei fagot, care sunt de fapt barbati.