marți, martie 25, 2008

Pentru eA

Atunci cand pierdem ceva drag avem un sentiment de frustrare ca am pierdut ca suntem pagubitzi in adancul sufletului. Am stat si m-am gandit ca atunci cand ai in viata parte de oameni buni si drepti, trebuie sa-i imparti cu Dumnezeu.

Poate ca uneori suntem egoisti si credem ca ce e bun ne apartine numai noua si uitam ca Dumnezeu ne-a daruit oameni si lucruri inestimabile dar doar ca sa le impartim cu El, asa cum facem cand suntem veseli sau tristi.

Oare aici nu e Iadul? Pe care zi de zi il pavam noi cu intentii si fapte bunedin dorinta de a schimba Universul in care traim si care nu seamana deloc a Rai...

Oamenii care pleaca, cred ca pleaca spre ceva mai bun si lasa in spate fapte si intentii bune, pentru Lumina si Adevar

Intr-adevar pierderea e grea, dar castigul celui pe care l-am iubit s-a cladit cu lacrimi, suferinta si viata...si merita Raiul

Am uitat sa va spun

Sambata cand iese romanul la club am iesit si eu fara un laxativ,in queens,singurul club gay in care merg. La toaleta,la naiba,toata lumea canta in baie,numai ca la queens vreo 7 din cei 12 tenori irlandezi.

Sa nu va imaginati ca sunt irlandezi ca nu sunt. Eu am vorbit cu vreo 3 dupa concertul din wc. Au cantat magnific dar nu am inteles de ce grupul nu se cheama cei 12 tenori gay?

Se pare ca in ultimul timp a intrat dihonia printre cantaretii d opera. Ieri la Marutza se jura un baiat pe rochia Violetei din Traviata ca nu e gay,doar ca se da cu ruj si putin pe fund,scuze,fond de ten si isi pune rochie. Atunci de ce mai radem de Naomi? Ca nu are studii la Conservator? Nu o incurajez pe Naomy,doar sinceritatea.

Pana la urma cred ca a fost ceva in aer in week-end. Am fost la Atheneu. Super concert si eveniment. Am trait senzatia ca nu sunt in Romania. La intrare erau ospatari cu vin spumos. Lume frumoasa si un bilet care costa cat un bilet la Bamboo,30 Ron. Vreau sa-i felicit pe cei din orchestra Filarmonicii George Enescu,pentru mine sambata,mi-au adus primavara in suflet si le promit sa mai vin:-)

PS Pentru mine cei care canta pentru 100 de straini si 4 pensionari bucuresteni, au studii si master in muzica, sunt vedete, pacat ca atunci cand s-au nascut au gresit tara.