marți, mai 24, 2011

CONCURS

Vrei să câștigi un aparat foto și bilete pentru toate cele trei zile (1-3 iulie) de B’EST FEST? Ți-ar plăcea să celebrezi alături de ambasadorul britanic și invitații săi Săptămâna Diversității, în cadrul unui eveniment special, pe 3 iunie?

Ambasada britanică te invită la concurs! Răspunde la șapte întrebări disponibile pe linkul http://ukinromania.fco.gov.uk/ro/news/?view=News&id=599040182 până cel mai târziu pe 31 mai, consultând sursele online puse la dispoziție, și ai șansa să fii unul dintre cei trei câștigători ai premiilor puse în joc de Ambasada britanică și Accept România.

Trimite răspunsurile tale pe adresa de e-mail pressbrit@ines.ro, cu subiectul ‘Pentru concursul Alege diversitatea’. Nu uita să ne lași numele și un număr de telefon pentru a te putea contacta. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 2 iunie.

Marele premiu este un aparat foto performant și trei bilete pentru toate cele trei zile de B’EST FEST. Premiile doi și trei constau în câte un bilet de o zi la festival. Toți cei trei câștigători vor primi rucsace și alte obiecte inscripționate cu simbolul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Londra 2012, precum și dicționare de limbă engleză și cărți despre Marea Britanie. Ceremonia de premiere va avea loc la ‘Diversity Barbeque’ – un eveniment informal găzduit de ambasadorul britanic vineri, 3 iunie, pentru a marca săptămâna GayFest (30 mai – 4 iunie).