luni, mai 14, 2012

VC (videochat)

Deși sunt homosexual si am trecut prin perioade in care nu am avut ce sa mananc, nu m-am apucat sa-mi var diverse degete sau dildăuri ...in nas, sa zicem.

Lamentarile lui Mihai Petraiche nu mă lasa rece, pentru ca opinia generală este ca a facut-o pentru bani si in România, o tara moarta de foame, se iarta dacă faci ceva pentru bani si nu se iarta atunci când simți sau crezi in ceva.
Eu oameni buni, așa simt si toată lumea s-a napustit asupra mea, dacă spuneam ca o fac pentru bani poate atrageam simpatia, dar minteam. Așa ca am ales sa ma urati pentru ceea ce sunt cu adevarat, decât sa mă iubiti pentru ceea ce nu sunt.

Tu ți-ai invata copilul dacă are un accident sa se apuce de videochat?

Câți oameni nu au ce sa manance si nu ii vedem cu mana in anus, sau invadand studiourile de videochat?!?

Insa m-a si bucurat ceva la Mihai, a fost si este apreciat pentru dans, dincolo de ce a apărut in presa. Si mie mi-a plăcut.

PS Singura si unica lui declarație se afla pe site-ul știrileprotv.ro, pai a doua care sa fi fost? Mi-a plăcut ? si nici nu mai contează ce...

14 comentarii:

  1. Anonim8:18 p.m.

    Cei ce sfideaza AUTORITATEA Bibliei, sustinand ca arsul in dos e o chestiune de orientare, de alegere sau din nastere, negresit, mai devreme sau mai tarziu vor plati pentru sfidare.

    "Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune". (Leviticul 18,22 )

    Biblia este foarte clară cu privire la condamnarea comportamentului homosexual. Atât Vechiul, cât şi Noul Testament vorbesc la fel despre homosexualitate.

    "Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor." (Rom 1,27)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6:43 p.m.

      Să nu cumva să ajungi să crești un homosexual. Te-ai sinucide, sau l-ai accepta cu dragostea de parinte despre care se vorbește si în Biblie?
      Nu cred că ai apela la singucidere, pt că tot Biblia spune că e păcat de moarte, nu-i așa?

      Ștergere
  2. Anonim8:53 p.m.

    Homosexualitatea nu e normala, si e nociv sa afirmi contrariul.Propaganda care ar trebui facuta sa se revina la normal, nu sa sustii in a-si propovadui "normalitatea".

    Premiza falsă că homosexualitatea este o setare biologică, nu o alegere, și atunci nu poate fi considerată drept păcat,e decat propaganda ,nimic mai mult.

    Problema este că nu există studii care să susțină această idee.

    Faptul ca relatiile homosexuale nu permit REPRODUCEREA arata ca homosexualitatea, ca fenomen, nu este o "alta normalitate".

    Nimic din ce e NORMAL nu impiedica inmultirea unui organism creat cu capacitatea de a se inmulti.

    Maine poimaine, vor solicita drepturi si necrofilii sau pedofilii:)))

    Homosexualitatea si pedofilia se intersecteaza serios mai musca de balega.

    Istoricul propagandist este comun, iar despartirea a avut loc de-abia cand liderii homo au inteles prejudiciul de imagine pe care il sufera.

    Organizatia de pedofili homo NAMBLA a fost infiintata de propagandisti homo si sprijinita de activisti homo.

    Vezi site-ul (NAMBLA),acolo militantii pedofili homo invoca studiile lui Richard Green, cica pedofilia ar putea sa nu fie o boala, la fel cum a spus si despre homosexualitate,alaturi de alti specialisti, militantisti si alti asemenea.

    In plus, aparatorul vostru si al pedofililor, psihiatrul Richard Green, spune ca exista sufieciente cazuri in care copilul nu are de suferit in nici un fel dupa contacte sexuale cu adulti.

    Dupa cum stii eliminarea homosexualitatii din randul bolilor s-a intamplat in anii 70, dupa un lobby agresiv pro-homo.

    Este fix acelasi tipar argumentativ folosit si pentru a scoate pedofilia din randul bolilor mintale.

    Iată că acum APA a modificat semnificativ şi criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

    În versiunea anterioară DSM-III-R, pedofilia era catalogată ca tulburare dacă "persoana a acţionat în baza acestor impulsuri sau este vizibil tulburată de ele" (pagina 285, par. B din criteriile de Diagnostic pentru 302.20 Pedofilia).

    În DSM-IV, paragraful B din aceeaşi secţiune (pag. 528) devine "normalitate" , cica nu toate relatiile pedofile sunt dăunătoare:)))

    Inevitabilul s-a produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna si tie Rona,

    Întâi respecta-mi libertatea alegerii pe care o am de la Dumnezeu. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu te-ai fâțâi toată ziua pe sticlă cu moaca și apucăturile tale jegoase, te asigur că nimeni nu ar avea nimic cu tine.

      Mie cine-mi respectă libertatea de a vrea să vă văd dispăruți din spațiul public?
      Uite, eu aș vrea să-i vad pe toți poponauții adunați ca leproșii la Tichilești, să le piară sămânța și să nu mai otrăvească lumea asta.

      Sunt de partea vastei majorități, ar trebui să mi se îndeplinească dorința, nu?

      Ștergere
    2. Majoritatea sub care te ascunzi cine e ea? Cine ești tu. Așadar tu si cu majoritatea din capul tau va luptati cu un singur om, înseamnă ca sunt chiar puternic.

      Ștergere
    3. De unde ai scos-o pe asta, ca ma lupt cu tine? Cine-si pune mintea cu un defect?
      Nu te amagi, daca ti se pare ca unii te accepta, gandeste-te ca o fac de fatada, din cauza ca asa e „politically correct”.
      Sunt sigur ca cei mai multi se spala pe maini dupa ce ajung acasa daca au fost nevoiti sa se atinga de tine.

      Incerc sa-mi inchipui cam ce e in capul mamei tale cand se gandeste la tine noaptea: „Oare ce face Mirciulica acum? O fi fost in vreun club cu baietii, acum cred ca e acasa, se fute in cur!” Superb!

      Sau, se intalneste cu vreo vecina: „Buna ziua, d-na Solcanu! Ce mai face Mirciulica? - Multumesc, bine!” Dar in gandul ei: „Creca-l suge pe unu... S-o fi spalat ala, dupa ce i-a tras-o lu' Mirciulica-n cur??”

      Ștergere
    4. Doamne, pe ce lume trăiești tu? Scuza-mă te rog ca ți-am răspuns, trebuia sa te la singurel sa te faci de ras, insa îți si multumesc pentru ca mi-ai arătat cam la ce nivel încă se mai gândește in viața cu Devarat reala. Insa ms surprind cunostintele tale sexuale, mai bine zis homosexuale

      Ștergere
  4. In alta ordine de idei nu te comporta ca o tarfa ieftină care spune la început un preț si apoi la sfârșit e altul. Nu aduce in discuție pedofilia ca amândoi știm ca sunt lucruri diferite. Dar mai ale nu uita ca unde se termina libertatea ta începe a mea, mi-ai spus, am auzit dar lasa-mă creațiile sa trăiesc cum vreau eu, mi-am asumat, m-am asumat, nu îți cer decât sa îmi respectiv alegerea nu sa o aprobi. In alta ordine de idei bine ca ți-e grija ce îmi bag eu in cur dar nu cred ca ți-e grija ca unii mor de foame , așa crestini

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:09 p.m.

    Dupa mintea de “corect politic”, uraciunea uraciunilor e un drept al "alegerii"?:)))

    Orice fel de pacat poate sa fie iertat, cu conditia sa ne recunoastem greseala si sa incetam sa o savarsim.
    Totusi, cand cei pacatosi isi neaga pacatul cand insista asupra faptului ca dorintele si practicile lor desfranate nu sunt pacatoase, cand reinterpreteaza Scriptura spre a-si indreptati pacatele si cand sustin sfidator ca nu se vor intoarce de la caile lor pacatoase, nu poate sa aiba loc nici o iertare.
    Aceasta este situatia din zilele noastre cu un pacat numit homosexualitate.
    Homosexualitatea nu este un comportament sexual nou, care a izbucnit deodata in cultura noastra moderna.

    Practica aceasta a fost prezenta in aproape orice societate omeneasca.

    Dumnezeu nu va permite ca chipul lui să fie profanat, așa cum nu a permis nici Sodomei și Gomorei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca reactia ta este una mizerabila. Si nu, nu dau absolut nici o circumstanta atenuanta pentru motivele pentru care a facut-o . Doar ca afirmatiile tale demonstreaza cam aceeasi rautate si frustrare pe care individul mizer care a dat spre publicare si cei care au publicat clipul o au. Multa rautate, frustrare si ipocrizie.
    Nu te ingrijora, nu te urasc dar nu ajungi nicaieri aproape de talentul lui Mihai. Nu esti in stare de foarte multe ori sa citesti de pe prompter, ai o aparitie respingatoare si nici gestul tau penibil de a iti declara orientarea in direct n-a fost unul care sa iti faca vreo cinste mai ales ca a fost inutil. Toata lumea stia.
    Altfel spus e bine sa analizezi foarte bine cine anume esti tu in show biz inainte de a emite astfel de judecati de valoare privind oricine care face un videochat. Da poate vrei sa ne explici cu ce difera de modul in care spre exemplu si-a expus pasarica in Playboy asa cum nici o alta vedeta n-a facut-o madam Gabriela Cristea, si sincer cum fac multe alte vedete prin revista aia. E tot nuditate pe bani doar ca nu e clip.
    Ce zici sa ne vedem defectele proprii mai intai?

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela4:24 p.m.

    Măi măi măi, dar ce e cu răutatea asta? Înainte să vă apucaţi să aduceţi Biblia în discuţie(ceea ce e, apropo, un mare păcat) mai bine să ne uităm la noi înşine, nu? La fel cum voi vă exprimaţi acum părerea, la fel şi Mircea are acest drept, prin urmare nu aveţi nici un motiv să vă jigniţi în halul ăsta. Şi dacă tot s-a implicat şi religia pe aici pe undeva, să ne amintim de vorba aia: "Cel fără de păcate să arunce prima piatră." Să înţeleg că voi, cei care a-ţi lăsat comentariile astea... sunteţi inocenţi? ;)) Dacă nu vă place de Mircea... cine vă pune să vă uitaţi la el? ;)) De asta se duce totul de râpă, unii în loc să se gândească la lucruri importante îşi ocupă timpul cu tâmpenii, şi aici, dacă îmi este permis, mai aduc o vorbă în discuţie: "Ţara arde şi baba se piaptănă." :) Vă doresc numai bine şi... inimă bună. :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim4:00 p.m.

    Apreciez puterea de a spune asta cu tot riscul si pretul.. Ai putere, nu gluma !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer Mircea, eu te respect cum de altfel respect pe oricine e OM, nu haimana. Dar am o intrebare. Daca ai putea alege sa devii atras de femei, respectiv a ramane homosexual, ce ai alege? In rest, numai bine.

    RăspundețiȘtergere