luni, martie 24, 2008

schimba-ma

De ce aunci cand ne indragostim si iubim devenim mai buni, nu suntem tot noi aia de dinainte rai si cu limba ascutzita gata oricand sa muscam si din masa si din perete si din fratele nostru?

Iubirea e un miracol si nu am crezut niciodata ca oamenii se schimba, ca nu se schimba, devin ei insisi. Stau si ma gandesc ca daca ar iubi cu adevarat si Gigi Becali ar fi un om mai bun...pentru ca in fiecare din noi exista si omul bun care sta pitit sa nu fie lovit de ploaia de pietre pe care omul cel mai putin bun o arunca cu gandul, cu fapta sau cu omisiunea

Am fost la deschidere la Pacha, lume multa, buna si mai putin buna, ca deh si Adrian Mutu nu deschisese manastire sa cheme numai oameni buni a mai chemat si oameni mai putin buni.

M-am intalnit cu Raluca Badulescu, pe care am vazut-o altfel, iubeste si de-asta a slabit, iubeste si nu mai scrie ca X este prost imbracata, iubeste iar privirea ei este una blanda si calda. Raluca asta de acum a stat inchisa in cealalta Raluca si inainte, dar cine a avut timp si disponibilitate sa o descopere. Lumea o vedea grasa si cu unghii, iar "prietenii" nu mai conteneau sa o judece de parca ar fi trait in locul lor. Acum insa e admirata...desi admiratia asta la romani se trensforma in invidie si in capra vecinului cat ai clipi.

De ce mergem la coafor la sala si la masaj cand ne indragostim, si nu atunci cand rautatea ne face riduri pe fata sa ne aminteasca ce urati suntem cand nu iubim ?

Oamenii buni nu au nevoie de botox, iubirea din ei le lumineaza sufletul si ochii iar zambetul nu ii lasa sa imbatraneasca.

Ma gandeam acum ca venit primavara si fara nicio legatura ar trebui sa punem combustibilul asta iubire in motoarele obosite si neunse de ura si sa pornim sa-l eliberam pe omul ala firav si frumos din noi care sta pitit cu ursuletul in brate si sa-i dam aripi de inger

Un comentariu:

  1. "Iubirea inseamna sa fii tu insuti,dar in acelasi timp sa devii o persoana mai buna,iubirea inseamna sa cunosti un om de cateva zile si totusi sa ai impresia ca il stii de-o viata,iar in acelasi timp sa fii de mult timp cu o persoana si sa ti se para ca au trecut doar cateva zile...asta e parerea mea....Pentru unii este altceva ..o mare porcarie..inventata sa-ti dea vise si iluzii...iar intr-un minut sa le spulbere si sa-ti ofere cea mai grea suferinta omeneasca..."Pacat"...Eu as vrea sa te pot schimba ....dar numai tu poti face asta ...singur... Ti-am mai spus de cateva ori... Nu mai fi trist ...Bucurate de soarele care e afara ..bucura-te k ai multi prieteni (cred) si ca sunt mereu alaturi de tine....Nu esti Singur Mircea !!! In toata lumea asta este cineva care o sa te faca fericit..Sunt sigur!! Pune binele inaintea raului...intodeauna ...Cu drag Alex(Campine) ;)"

    RăspundețiȘtergere