duminică, aprilie 18, 2010

Povestesc...

O zi trista in Europa. Lacrimi in Polonia, fum si cenusa pe deasupra si la mijloc, niste oameni condamnati la fericire sau la tristete, condamnati la gratar sau sa stea in fata televizorului cu rudele.

O sa incep printr-un exercitiu de imaginatie. Intr-un loc de pe planeta exista cativa arbori in mijlocul desertului, sequia parca, desi sunt in mijlocul pustiului, iar la radacini nu au decat nisip, acestia se incapataneaza sa-si pastreze frunzele verzi, hranindu-se doar cu umezeala pe care o aduce vantul de departe.

Ma gandeam ca uneori desi stam ingropati pana la genunchi in griji , probleme, promiscuitate sau ipocrizie, ne incapatanam sa credem in oameni si in puterea lor de a arata semenilor ca se poate, ca desi suntem inconjurati de cele mai urate lucruri exista viata, si exista in noi forta de a fi verzi, de la vantul acela care ne aduce bine si pace, de la Dumnezeu sau de la ceilalti copaci care ne seamana, ganduri bune de la prieteni.

10 comentarii:

  1. Hai sa fim verzi>:D<
    Imi place cum scri,pentru ca atunci cand citesc simt.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim8:32 p.m.

    am si eu o rugaminte daca se poate caut o melodie care a fost pe fundalul mai multor filmulete de la emisunea ta unul din ele a fost http://www.acasatv.ro/emisiuni/maria-marinescu-si-ada-condeescu-despre-bani-celebritate-si-fericire-in-emisiunea-la-naiba-sa-povestim.html
    Melodia e cea de la minutul 07:55...daca mi-ai putea spune cum se numeste ti-as fii foarte recunoascatoare..

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu caut melodia asta... de ceva vreme...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei ai fost la mare de 1 mai?:d

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim4:34 p.m.

    buna mircea, nu stiu cui sa ma adresez asa ca o sa incerc aici la tine!! este pe facebook un profil cu pozele dianei dumitrescu dar nu este profilul EI...si persoana din spatele profilului vorbeste foarte urat cu fanii eiiiii..
    am senzatia ca ii denigreaza imaginea, nu stiu daca intentionat sau nu...am gasit intradevar si profilul adevarat al dianei dar aceasta nu accepta cereri d pretenie si nici nu primeste mesaje, asa ca am zis sa incerc sa'ti zic tie poate asa o anunti si pe diana si se rezolva situatia

    pofilul este

    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000840788076&v=wall

    te pupp fataaa, numai bine!!!PAPA

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca iti va placea acest clip:


    http://www.rimel.ro/2010/05/si-shakira-are-fani-care-o-imita-aproape-la-perfectie.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim7:19 p.m.

    mai tu esti foarte tare frate...

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost o zi trista in Polonia, de ieri este si in Romania o data cu decesul lui Jean Constantin, dumnezeu sa il odihneasca...

    RăspundețiȘtergere
  9. Este absolut superb modul in care vorbesti si te admir pentru chestia asta.In Romania contemporana mai exista foarte putini oameni care se gandesc la restul si de putine ori la ei insisi.Acum tot ce se vinde aici este sexul...uita-te si tu la videoclipuri,la ziarele si revistele de monden...si asta nu se intampla doar la noi.Pana si copiii se maturizeaza prematur si eu consider ca acest lucru nu este benefic pentru viitorul lor si al nostru.Fiecare om isi joaca rolul in propria sa piesa pe care doar el si-o poate schiba in bine, sau in rau.MI-ar face o deosebita placere sa vorbesc cu tine mai mult daca se poate :)

    RăspundețiȘtergere